POMAGAJTE NAM POMAGATI

Pomagajte nam pomagati tistim, ki se bojujejo z motnjami hranjenja ter njihovim najbližjim. Pomagajte nam uresničevati naše poslanstvo – ustvarjanje družbe, kjer vrednost posameznika ne določa le zunanji videz in izgled. Pomagajte doseči, da bo hrana spet postala samo hrana. Veliko jih je, ki potrebujejo našo in vašo pomoč, morda celo v vaši lastni družini, sorodstvu ali krogu prijateljev in znancev. 

Z vašo pomočjo, sodelovanjem in donacijami bo več dejavnosti društva Svetovalni svet ostalo brezplačnih za tiste, ki jih potrebujejo pa si jih sicer ne bi mogli privoščiti. Pomagajte nam poskrbeti za najranljivejše skupine – otroke in mlade, ki jih motnje hranjenja najbolj ogrožajo. Z njihovim izobraževanjem, delavnicami bomo skupaj poskrbeli, da bodo lastno vrednost določali po tem kakšni ljudje so, kako prispevajo k boljši družbi in ne le po tem kako težki ali lepi so.

Svetovalni svet pomagajte nam pomagati

Pomagajte nam pomagati – se sprašujete kako?

Postanite prostovoljec/-ka

Enkrat letno organiziramo usposabljanje za nove prostovoljce, sicer pa je prostovoljstvo eno od naših načel dela brez katerega delo društva ne bi bilo mogoče!

Postanite član/-ica društva Svetovalni svet!

Za več informacij in pristopno izjavo nas pokličite ali nam pišite na info@svetovalni-svet.si.

Donirajte prostovoljne prispevke

Prostovoljni prispevki nam omogočajo, da VEČ DEJAVNOSTI DRUŠTVA OSTANE BREZPLAČNIH! Prostovoljne prispevke lahko nakažete na:

Društvo Svetovalni svet, Einspielerjeva 2A,  1000 Ljubljana, Davčna št.: 70950415, TRR: SI56 6100 0001 2545 842 (Delavska hranilnica).

Namenite nam 0.5% vaše dohodnine

Za vas je ta DONACIJA BREZPLAČNA, saj bi sicer TA DENAR OSTAL V DRŽAVNEM PRORAČUNU


View
Search
(1)